Staudeengen
Aronia bær

Sansehaven hos Staudeengen

Hos Staudeengen har du mulighed for at opleve vores fantastiske sansehave. Sansehaven består af smukke, vilde blomster i et naturskønt område. Sansehaven appellerer til til naturlige lyde, dufte og synsoplevelser, så du kan mærke naturen helt tæt på. Sansehaven er således med til at stimulere alle dine sanser, samtidig med at du kommer ud i dne frie natur, hvor der er højt til himlen. Når du får alle dine sanser i spil i vores skønne besøgshave, så vil du føle dig mere jordnær og komme i tættere kontakt med dine oplevelser. Nyd hver minut i vores smukke have hos Staudeengen.

 

Åbningstider hos Staudeengen

Som udgangspunkt har vores skønne sansehave åbent året rundt.

Dog holder vi vinterlukket frem til ca. 1. marts.

I denne periode er der selvbetjening.

Ring og aftal tid, hvis I har brug for hjælp.

Vi tager gerne imod foreninger og busselskaber, fra d.1. marts til d. 1. oktober efter aftale.

Telf. 61548485 eller 61548484

MVH.   Hanne & Carsten

 

Besøgshave og sansehave

Hos Staudeengen har vores sansehave altid åbent.

I nogle perioder vil I opleve at haven har høflig selvbetjening. Kontakt os gerne udenfor sæsonen, hvis I ønsker at besøge haven i vinterperioden.

 

I er velkomne til at tage kaffe/frokost med til at nyde i haven. Hos Staudeengen er man mere end velkommen til at tage sin hund med, så den også kan opleve vores smukke have. Husk at melde jeres ankomst til os, så vi ved, at I kommer på besøg.

Vores 3 tdl. store besøgshave og sansehave  er et udflugtsmål i sig selv. Haven er plantet til med stauder og er anlagt med sø og damme. Temaet i haven er duften af blomster, vand og natursten i alle størrelser. Der er terrasser og siddepladser samt en grillplads, som man er velkommen til at benytte.

Nyd en hyggelig eftermiddag og få inspiration til din egen have.

Vi kan dække op udendørs og i vort orangeri er der plads til 75 gæster. Haven og drivhusene er altid åbne, men større grupper, busselskaber og foreninger bedes aftale tid i forvejen. Kaffe med brød kan købes.

Kontak os allerede i dag for et fantastisk besøg.

 

Historien bag Staudeengen.

I 2005 køber vi et gammelt nedlagt travstutteri med 3 tdl. mark og eng til. Stedet er meget naturskønt beliggende med bæk og åløb på grunden - men er ellers i øvrigt i dårlig forfatning.

Det første år går med nedrivning af gamle landbrugsbygninger, renovering af det resterende samt hjemtagning af de nødvendige tilladelser.

Så påbegyndes de ydre rammer i form af læplantning, samt alt hvad der  kræver store entreprenørmaskiner - f.eks. gravning af sø og damme samt omflytning og oprensning af jord.

Herefter påbegyndes detailplanlægningen af haven, samt de første plantninger af stauder, hortensia, rhododendron og mange forskellige træer og buske. Løbende er der kommet en del terrasser og siddepladser til brug for de mange besøgende i haven.

Der er opført 3 drivhuse på 9 - 250 m2, hvori der er sommerblomster o.l. til salg. Etableringen af drivhusene og de omkringliggende salgsområder er sket i takt med et stærkt stigende salg af planter, stauder, frugttræer, frugtbuske, prydbuske,sommerblomster og diverse tilbehør.

Efterfølgende er der sket en  kraftig udvidelse af forretningsområdet, til også at omfatte salg af aronia produkter både herfra og videresalg til andre detailforretninger.

 

Find ro i en sansehave

Haven er dte bedste sted at finde ro og den jordforbindelse man har let ved at miste i hverdagen. I en hverdag fuld af forstyrrelser og med konstante digitale input, kan det være meget givende at trække stikket og lade sig opsluge af den fantastiek natur vi har omkring os.

En sansehave er designet til at give dig et uderum, hvor man bevidst kommer til at bruge alle sanser på at opsluge de mange indtryk man bliver udsat for. Formålet med vores sansehave er, at have en afslappende og beroligende oplevelse, som giver en et pusterum i en travl hverdag. En sansehave stimulerer ens sanser på en måde, man måske ikke umiddelbart har prøvet før i almindelige haver.

Oplev vores fantastiske sansehave hos Staudeengen.

 

Køb aronia hos Staudeengen                                                                                                       

Hos Staudeengen har du mulighed for at købe sroniasaft og aroniaproukter. Du finder et stort udvalg i aronia saft, aronia bær og aronia the hos os.

Aronia er et bær med mange fantastiske egenskaber. Du kan læse mere om de fantastisk aroniabær og produkter på vores side omkring aroniasaft.


Kom og hør om aronia og få smagsprøve af aronia saft og aronia kage. Hanne holder foredrag om aronia og bærrenes virkning på hendes liv efter en blodprop i hjernen. Kom og få et foredrag om aronia bær.


Vi har stort plantesalg af aroniabuske.
Kom og se aronia buske, vi har flotte aronia planter, der er meget hårdføre.

 
Vi har ufortyndet sukkefri aroniasaft, the, syltetøj og tørrede aroniabær.

Læs mere om vores aroniaprodukter her.


Ring på 61 54 84 85 eller 61 54 84 84 eller send en mail staudeengen@outlook.dk, så sender vi lige til din dør.

 
Læg vejen forbi Staudeengen mellem Års og Nibe - vi har altid åbent - også weekend.

TV2 Nord - Det lille paradis

TV Fritid - Haverundtur med De Gamle Gartnere.

 

TV Fritid - Tilbage til livet. Historien om aronia.

 

Årets dejligste have - TV2 FRI
Se Staudeengen i "Årets dejligste have" på TV2 FRI.

Se vores efterårshave:  https://youtu.be/RLRu7oafdY8

Udendørs terasse

Drivhus

Haven og sø 

Haven med en stor sten

 

 Aronia 

Staudeengen - Gunderstedvej 24, Gundersted, 9240 Nibe - Tlf. 61 54 84 85 - E-mail: staudeengen@outlook.dk

Staudeengen - Gunderstedvej 24, Gundersted, 9240 Nibe - Tlf. 61 54 84 85 - E-mail: staudeengen@outlook.dk

Nordjysk Webdesign ApS